22-08-09

Bezoekje aan Laika en Chesko - Deel 1

Zondagmorgendje moest ikke al heel vroegjes opstaan. Ikke was al heel boosjes op mammie, want ikke had lastjes van een ochtendhumeurtje!!! Allé, een groot ochtendhumeurtje!!! Totdat ze ikke begon kammekam te doen en zei dat wij naar blogjesvriendjes gingen...

WIJ GINGEN NAAR LAIKA EN CHESKO!!!!!

Eerst moesten we nog een tussenstopje maken bij broertje, want die ging ook mee'tje!!!

Pffff, ikke wou verdertjes gaan! Ikke wou Laika en Chesko in het echtjes zien!!! Dus ikke liet mijn standpuntje héééééél hard merken!

DSC04668

En ook broertje wou vertrekjes doen, want hij riep onophoudelijk "zijn we wee-eee-eeeeg?", kijk maar! Dan zien jullie dat ikke, lieve en schattige en brave Mushu Knipogen niet liegjes doe!

DSC04670

Maar amai seg! Het Shihtzuhuisje staat wel héél verrekes van ons huisjes zenne! En het was snikheetjes in de broembroem... Dus zochten wij plekske om goed ligjes te doen in hoopje zo toch beteke frisser te krijgen...

DSC04683

Broertje met toepepotekes omhoog en ikke ertegen... Mnee, dat was véél te warmkes... Dan maar zo...

DSC04677

Dat was toch al vele beterkes!!!! En mja, ikke heeft respect voor mijn (acht maand) oudere broertje, dus hij mocht hoogste plaatsje kiesjes doen.

EINDELIJK! We waren bij Laika en Chesko!!! Wij natuurlijk zo uitbundigskes als maar kon zijntjes!

Oooh en het vrouwtje van Laika en Chesko was zooo liefjes geweest! Zij had zwembadje laten staantjes voor ons, dus konden wij ons direct verfriskes doen!!! Broertje had eerst alleen maar oogje voor de leuke kwekke-eendjes, maar ikke vooral voor het frisse waterke zenne!!!

DSC04685

Ikke lag zalig afkoeltjes te doen in zwembadje, tussen de kwekke-eendjes... Ikke wou er niet meer uitjes komen!

DSC04686

Maar OLA!!! Wat zag ikke daar?

Plotselingetjes zag ikke daar iets heel sjiek op terrasje!!! Ietske oogsverblindentjes, iets hartjesveroverend... Ietske waar ikke de juiste woordjes niet voor vinden kan... Het was... Het was...


*zucht* Prrrachtige Laika!

DSC04687

Daar lag zij dan, het shih tzu-vrouwtje van mijn dromekes! Ikke was op slagje verliefd! Ikke week geen momentje van haar zijtje!

Ikke wou eerstjes het nog niet laten merkjes doen dat ikke mijn kleine hartje had verlorekes gedaan aan haar hoor! Dus ikke hield afstandje...

DSC04688

Zelfs lekker barbekjeuw-vleesje dat het baasje van Laika en Chesko aan het klaarmaken was kon mij nikske schelen op dat momentje!

Maar Laika reageerde niet fellekes op ikke, dus ikke gaf het op... En broertje en ikke gingen eens kijkjes doen in tuintje, naar hekje waar mijn hartjesdiefje over klimmekes kan doen. TOEN deed ikke merkjes dat Laika hetzelfde bij ikke deed als ikke bij haar!! Want zij kwam toch terug tot bij onsjes... Of was zij misschien verliefdjes op broertje???????????

DSC04689

 DSC04692

En hopla! Ineens deed zij zomaar wegloopjes he...

DSC04693

Ikke al riekjes gedaan onder okseltjes of ikke misschien stinkjes deed, maar dat was niet het gevallekes en dat kon ook niet, want ikke was dagje ervoor pas in badje geweest...

Och ja, veel tweevoetersmannekes hoor ikke vaak zegjes doen dat zij nooit tweevoetersmadammekes zullen snapjes doen... Moet ikke dat nu ook gaan zegjes doen van viervoetermadammekes???

Toepepootje!

P.S. Alle rest wat er gebeurtjes is, doe ikke de komende dagjes nog wel vertellekes. Anders isse het hier te dik boekske om lezekes te doen Knipogen

07:15 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Lap ! Ik heb afgedaan !

Maar ik ben natuurlijk wel benieuwd wat er nog allemaal gebeurd is ! En waar was Chesko die dag ???? Moest die zijn zusje niet verdedigen tegen jullie "casanova's" ???

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 22-08-09

heb je welle eens gekeke naar kaakjes van laika? ze was mischien beteke verlege omdat daar plots zo twee knappe ventjes stonden bij haar huisje;-)
in elk geval nietes opgeve mushu watte niet is kan nog komen....:)))))) fijn weekend hé!

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 22-08-09

Helaaaa natuurlijk ging ik lopen, segggg die Matcho kwam wel onze tête à tête verstoren hé ! Pfffff daar kon ik écht niet mee lachen zene :-( Onze kleine was met zijn spuitje iets beter maar nu dat uitgewerkt is is hij terug héél slappekes en heeft hij héél veel pijn :-'( Ons vrouwtje zit constant bij hem op de grond en mij vergeet ze wel hé !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 22-08-09

Mss. had Laika ook gewoon een beetje koppijn? Bij mijn Oaklytje is dat ook zo soms. Doe de volgende keer maar een Dafalganneke mee!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 22-08-09

De commentaren zijn gesloten.