19-08-09

leuk weekendje

Eerst en vooral: SHIHTZUHUISJE MOET BLIJVEN!!! Roepen Vindt jij ook dat het Shihtzuhuisje niet mag stoppen met vertellekes doen van deugenietenstreekjes van Laika en Chesko, schrijf dan op einde van reactie'tje "shihtzuhuisje moet blijven"

En nu kom ikke vertellekes doen van leuk weekendje!!!

Vrijdagavondje is het allemaal begonnen... Dan had mammie nog verjaardagsbarbekjeuw'tje voor haar vriendjes en vriendinnetjes!

Wasse wel leukjes, want ook broertje (Matcho) en Izzy waren van partijtje!

Mammie en pappie hadden tuintje helemaal feestklaar gemaakt!! Het zag er supersjiek uit!! Ikke had effekes gevoel ikke op tropisch eilandje zitten Stoer Er was zelfs een echte Hawaajaanse bar!!!

BBQ 22ste verjaardag - 14-08-09

En tante Ellen en nonkel Woudy hadden niet alleen kadootje bij voor mammie, neenee, ook voor ikke!!! Vond ikke superlief van hun!!! En broertje had natuurlijk een koetje-boe gezien! Dat is zijn favoriet beestje Lachen  Maar lief toepeke dat ikke is, heb ikke wel mijn snoepjes gedeeld met Izzy en broertje! Koetje-boe dat broertje wou heeft ikke wel niet afgeefjes gedaan... Is niet dat ikke niet wil delekes doen zenne! Maar broertje heeft net hetzelfde koetje-boe al en hij dacht dat ikke zijn koetje-boe had gekregen van tante Ellen en nonkel Woudy. Ikke heeft hem dan maar rappekes uitlegjes gedaan dat het tweelingskoetje-boe was van dat van hem en daarna hebben we met z'n drietjes lekker gesnoept (en nog wel voor we gingen eten, hihihih)

BBQ 22ste verjaardag - 14-08-091

 

Wij heeften veel gespeeld en veel gehapt (zelfs lekkere bbq-vleesjes!!) en mochten dan met de vrouwtjes van het gezelschap samen op de foto!! Geen mannen toegelaten, alleen knappe vrouwtjes en knappe reutjes op de foto! Tong uitsteken

DSC04485-1

(v.l.n.r. tante Lieve (= vriendinnetje van mammie én trimster) met Izzy, tante Ellen met chihuahua-snuffel van ikke, mammie en ikke, tante Evy, petie met broertje)

Kortjes gezegd: het was een héél leuk en gezellig avondje met leuke mensjes, lekker happeke en wat nog betertjes was: ikke heb vele mensjes horen zeggen dat we dat nog is keertje moeten doen!!! En ikke geef hen groot gelijkjes! Want dan krijgen wij ook lekker vlezeke van de barbekjeuw!

Tot morgen, dan kom ikke tellekes doen van zaterdagje en overmorgen van zondagje (en dat is zéér leuk postje hoor!!! Knipogen)

Toepepootje!

 

 

23:50 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

oeps jij ook nog wakker?????? awelles die petie en broer kenne wij zenne:-) en pruts nijntje kenne broer nog beter hihi:))))))))
helaaaaaa zage er daar een hele leuke bbq uit zenne en whawwwwwwwwwwww wate een mooi huisje dat er buite stond inne blauwe kleureke;-) echt tof alles!
en nu wij ooke slapekes doen, ma helaaaaaaaaaaaaaa wij kome terug kijke voor blogje vanne zondag zenne!:))))))))))))
en u zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 20-08-09

Maar Mushutje toch! Natuurlijk komen wij hier nog vele lezen. We vergeten je nie zunne! Maar 't vrouwke had het een beetje druk. Maar nu is ze terug hoor!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 20-08-09

Wauwww dat zag er wel super uit hé ! Maar hela 't is jullie toch wel gelukt om iets van die bbq te pakken te krijgen hé ? Enne koetje boe ??? Pfff zwijg me er van die moet hier nu ook mee in bed van onze kleine hé. En regelmatig komt hij er mee stoeffen als ik al lang slaap en 't eens in mijn gezicht gooien zene.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 20-08-09

Whauw !! Een heel feest alleen voor jou alleen en een heel klein beetje voor je mammie ;-))

Nu heb je me wel heel nieuwsgierig gemaakt naar je volgende postjes hoor ! En natuurlijk vinden wij dat het Shihtzuhuisje moet blijven, wij gaan daar trouw elke dag lezen !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 20-08-09

De commentaren zijn gesloten.