26-05-09

Pekke op logement

Dit weekendje is echt wauwtjes geweest!

Mijn pekke is komen slaapjes doen! Mijn pekke is mijn mammie haar petekindje en zij is ook mijn beste vriendinneke! Als pekke (Chelsea dus) thuisje is, dan moet mammie maar één naampje roepen. Want waar pekke is, is ikke dan én omgekeerd!

Mammie had het drukjes, dus heeft ze niet zo hele vele fotootjes kunnen maken, meer deze zijn toch de moeite waard om te laten zien dat ikke echt wel alles samen doet met mijn beste tweevoeterspeelkameraadje!

DSC03523
samen speleke doen in grasje (met coupe nature voor ikke Stoer)

En als pekke op trampolientje gaat, ikke dan ook!
DSC03535

Wij hebben urekes samen gespeeld en ikke wou maar niet van Chelsea haar zij weg! Zelfs do'ke doen mocht ze niet van ikke! Ikke ging haar altijd terug "wordt-terug-wakker-kusjes" geven!

Maar nu zou ikke ook wel een beteke een serieus stukje willen schrijven... Ikke is op doggiehuisje gaan kijkjes doen en ikke heb gezientjes dat Chester naar de wafkeshemel is gegaan en u als engeltje naar ons kijkjes doet...

Ikke vind dat zo droefjes hé... Ikke geef dan ook via deze weg héél véél sterkte-snuffeltjes aan heel de familie van Chester!

14:40 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

22-05-09

de mysterieuze doos

 

Hier is ikke dan eindelijk om vertellekes te doen wat er in het mysterieus doosje zat.

Allemaal mammie haar foutje dat ikke nog niet is vertellekes kunnen komen doen! Mammie had fotootjes nog niet op petoetertje kunnen zetten... Zo drukjes op werkje en vandaag ook werkjes moeten doen, dus heeft ze ikke moeten beloven dat ze fotootjes EINDELIJK op petoetertje zette.

Ikke kan hier nog lang de spanning in het blogje houden, voor ikke het vertellekes doe, maar dat zal ikke jullie maar niet aandoen zeker? ;-)

Dit stak er (onderandere) in dozeke:

DSC03843

Maar het stak in meerdjesvoud in doosje zenne, niet alleen voor ikke. Er zaten ook nog klemmekes in om mijn weelderige haardos omhoog te klemmen bij het kammekam doen... dus die peeljoedjes waren alleen maar troostprijsje!

Zien jullie zwart riemeke links op fotootje? Zijn zware riempjes voor aan foltertafeltje!!!! Mammie vond het niet leukjes dat ikke wegje vond om uit smalle riemekes te raken. Pff, nu moet ikke maa rharder proberen wringskes te doen hé! Geen enkel riemeke is bestand tegen Mushu Power!

 

 

22:31 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

15-05-09

grote jongen

Ikke is echt al wel hele grote jongen hoor!

Ikke ga al helemaal alleen beddeke in om doke te doen... Mammie moet niet meer meekomen.

DSC03798

Begrijp wie begrijpen kan, maar wéér is het niet goedjes voor mammie... Ikke moet in MIJN beddeke doke doen zegt ze dan... Ikke snap er nikske van! Ikke ga toch BEDdeke in? Ikke doe toch doke? tssss, dat zij maar isse keertje in mandje op de grond gaat slapen! Misschien mag ikke dan wel op beddeke blijven liggen. Knipogen Hmmm, lekker warm!!

DSC03801

En ikke kan nog iets watte echt ietekes is voor grote jongens hé... Mammie had mijn bordje al klaargezet oppe tafel. Dus ikke is gelijk flinke jongen aan tafel gaan happeke doen!

DSC03838

Mammie zei wel datte niette bedoeling was, maar ze moest er toch heel hard lachjes mee doen!

Verder heb ikke nog nikske te zeggen, maar ikke ga al kwispelen tot mammie thuiskomen!!! Want mammie heeft iets toegekregen op haar werkje!

DSC03840

En ikke is nu heeel nieuwsgierigskes hoor!!!!! En ikke denk nog andere wafkes ook ;-) hihihi

Toepepootje!!!

12:25 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

07-05-09

Bokjesrijk


Hier is ikke dan eindelijk om vertellekes te doen van mijn zondagje!

Zondagje zijn we met zijn allen naar Bokjesrijk gegaan! Met z'n allen bedoel ikke dan broertje, Izzy en Fracil (en natuurlijk de baasjes/bazinnekes/mammie/pappie he!).

Fracil was de enige madam onder het woefkes gezelschap, maar ikke moet zeggen dat Fracilleke niet zo "fragiel" is zenne!!! Zij laat haar goed hoortjes doen als er iets gebeurd wat haar niet aanstaat! Dat vrouwtje stond goed haar manneke in het groepje!

bokrijk 03-05-2009

Ikke heb echt veel gezientjes!

Allemaal oude huizekes en daar zag ikke dan het verschilleke met vroeger en nu! Ikke is wel geschrokken hoor, want daar hadden de woefkes nog niet zoveel peeljoedjes als dat ikke heb... Onbeslist 

Ikke heb wel gehoord dat mensjes van toen ook wafkes hadden, maar niet zoveel... En ikke heb er geen eentje gezientjes... Ikke zag allemaal varkentjes, kippekes...

DSC03744

DSC03749

EN... (speciaal voor Prins en Gizmo) NIJNTJES!!! En zoals jullie nu al wel kunnen raden vond broertje dat natuurlijk het interessantste hé!!! Hij deed weer net hetzelfde als bij het kooitje van Prutske, het nijntje van Prins en Gizmo!! Ikke denk stiekemtjes in mijn hoofdje dat broertje verliefdjes is op nijntjes!!!

DSC03780
Zie je? Broertje was er niet meer bij weg te krijgen!

Izzy en Fracil die hadden karretje mee, want Izzy en Fracil zijn nog kleintjes en mogen nog niet zoveel stappeke doen als ikke en broertje, dat isse niet goedjes voor hun botjes zei tante Lieve (weet je nog wel? de trimster waar ikke naartoe ga?).

020
Hier zie je karretje dat Izzy en Fracil bijhadden. Ikke stak mijn tongetje nog (heel grappigskes nog wel!) omdat ikke ook is mee in karreke wou, maar ikke mocht niet zenne!!!

En Fracil, dat isse echt wel straffe madam zenne! Zij isse rotjes verwend! Hoe zij het doet, ikke weet het niet, maar mij lukt het nooit!! Fracil wou niet in karreke en niet stappekes doen... Dus heeft tante Lieve haar maar een heel stukje draagjes gedaan!

DSC03743

Als ikke aan mammie vraag om mij draagjes te doen, zegt zij "Mushu'ke heeft toepepootjes om stappeke mee te doen!". Isse NIET eerlijk!!! Pure discriminatie noem ikke datte!

Toen we richting "Oude Stad" wandelkes deden, zagen we schaapjes. Die liepen daar zomaar loskes he!!!

DSC03789

Izzy en Fracil zijn raskes die ook schaapjes bij elkaar houden, dus Izzy stond direct parraat om schaapjes gaan bij elkaar te doen! Zie maar hoe recht zijn grote vleermuisorekes staan!!! NOG rechter dan anders!

In de Oude Stad hebben we dan (nog) veel (meer) huisjes bekeken, was wel leukjes, want iedereen zag graag wafkes binnen komen. Wat wil je, ze hadden er ocharmekes zelf geentje!

DSC03747

In Bokjesrijk is iedereen wel heel liefjes, je mag daar gewoon iedereen zijn huizeke binnen... Ikke vond het eerst een beteke onbeleefd dat mammie overal binnen ging zonder kloppeke te doen zenne!!!

In één huizeke waren ze zelfs taartje aan het eten!!! En ikke schaamde mij nog zo dat mammie niet kloppeke had gedaan, maar de schooljuffrouw en de twee madammekes waren NOG onbeleefder! Die vroegen niet eens of ikke een stukje taart wou seg!!

DSC03776

Opeens hoorde wij allemaal belleke luiden. Mammie zei nog om te lachen "isse mis dat begint" en het was nog zo ook zenne! Dus wij rappekes gaan kijken naar miske van vroeger... Toen miske gedaan was stond "Louis" buiten... Een sosasist ofzoiets, "ne rooie" zei pappie...

DSC03767

Ikke vind Louis wel tof meneerke, die deed echt gekjes, maar daar kon meneerke pastoor niet mee lachjes doen!

DSC03774

Jullie zien het he vriendekes, meneerke pastoor was niet blijtjes met het liedje dat Louis zong voor de mensjes dat ook moesten gaan geloofjes doen in de sosasisten... Dus heeft meneerke pastoor Louis weg gejaagd, weg van de gezegende grond...

Maar ikke zei toch al dat ikke Louiske grappig vind, oké, het zijn geen maniertjes van Louis, maar...

DSC03775

Louis isse grond nog een beteke gaan verder "zegenen"! Hihihi! Schamen

Naast de kerk stond scholeke en mammie zei dat we nu toch al aan het leertjes doen waren over vroeger en dat we dan ook ineens een keertje naar scholeke konden gaan.

DSC03753

Jullie zien het he... Ikke had het weer aan mijn toepepootjes... Het scholeke was toch wel open zekertjes?! Pffff...

DSC03757

En de juf stond al iedereen op te wachten (haar stuk taartje zal net op tijdjes opgeraakt zijn)... Dus wij naar binnen hé... Ikke had niet veel keusje, want als mammie iets in haar koppeke heeft... En toen begon mammie nog lesje te geven zenne... Maar ikke liet heel rappekes zien wat ikke van lesje vond!

DSC03760

DIKKE BWEIK!!!!

Ja en dat mocht niet van juf mammie, dus moest ikke tot bij de "boze juf" gaan he...

012

Maar broertje had denk ikke afkijkjes gedaan of ook tongske uitgestoken op ander kindje of misschien zelfs op de juf, want die moest OOK al naar vanvoortjes!!

011

En nu heb ikke het bewijs hé vriendjes!!! Ikke zeg altijd dat mammie vingerke maakt en mij dan tegen mijn toepepootjes geeft he!! Wel ikke heb het vastgelegd op fotomasjien!! Nu zien jullie ne keer dat mammie ook heel boosjes kan kijkjes doen en héél goed met vingertje kan zwaaien!!

007

 Toepepootje!

10:46 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |