30-04-09

hier dan het vervolg


En zijn jullie al nieuwsgierigsjes? Nee? Oké, dan zal ikke nog wachtjes doen tot volgend weekje om de rest van weekendje zee te vertellen!

Knipogen Nee hoor! Ikke ga het nu vertellen, want ikke kan zelf niet meer wachten!

Het verslagje van vrijdag hebben jullie al volledig gehad, dus nu begin ikke gewoon verder vertellekes te doen vanaf zaterdagmorgend...

Nieuwe map2

Broertje en ikke waren al héél vroeg wakkertjes. En die luie tweevoetertjes sliepen nog! Om 7 uur he! Zeg nu zelf, om 7 uur moet je aan zeetje toch al uit je bedje zijn en al gewassen zijn? Slapen kan thuisje ook! Wij wouden op stap!!!!

Uiteindelijk hebben we die luie kabouters toch uit hun bedje gekregen en kregen we onze rimtimtimmekes aan en onze litjes om gaan wandelke te doen! Woehoew! Maar ikke denk dat die tweevoetertjes ons echt beet hebben genomen, want het was maar tot iets achter hoekske, tot aan bakkerke... En daarna terug naar appartementje om te "ontbijten"... Wij kregen stevige maaltijd voorgeschoteld, DUCK! En zij... Zij kregen koffiekoekjes zenne! En ook al haalden we onze liefste snoetjes boven...

µ

DSC03603

... wij kregen nikske!

Dus ikke is slimmekes geweest, ikke ging in hongerstaking! Ikke wou zelfs mijn lekker Duckske niet meertjes! Phuh, ikke wou croissant! Mammie had uiteindelijk zo medelijden met ikke dat ze mij toch wou "doen" eten...

10

Zien jullie wat zij aan het doentjes is? Zij is ikke aan het eten geven met het vorkske! Hihihi, ik vond het zo grappigjes om te blijven zien, dat ikke dan maar toch happeke heb gedaan! Lachen

Nadat ikke eerst is heel goed met mammie heb lachjes gedaan, zijn wij dan naar tramhalte gewandeld om trammeke te nemen naar Oostende. Broertje en ikke waren een beetje nerveuzekes want wij hadden nog nooit op trammeke gezeten!

DSC03621

Isse wel leukjes, zo met trammeke meerijden! En het leukste eraan is dat je toepepootjes dan niet moetjes worden, hihi! Stoer

Onderweg naar en in Oostende hebben wij vanalles gezientjes zenne!

Nieuwe map1

En wéér wouden die vrouwtjes gaan winkeltjes "kijken"... Nu, ikke mag eigenlijk niet klaagjes doen, want ikke heb jobke gevonden dankzij hun! Ikke ben vanaf nu de nieuwe mascotte van EDC by Esprit! StoerStoer

DSC03679

Verder hebben wij in Oostende nog heel veel wandelke gedaan...

DSC03690

 's AVonds zijn wij dan terug met trammeke naar Blankenberge gegaan om effekes opfrisjes te doen en dan te gaan eten, broertje en ikke konden niet meer! Trammeke kwam als geroepen, want wij wouden rustje doen! Maar ikke vond het wel heel lawaaierig op trammeke, veel mensjes die zo veel lawaaitje maken seg!!!

9

We hebben natuurlijk ook in de badstadjes allemaal lunaparkjes gedaantje en mammie heeft elke keer "gevist" voor ikke... En ditte heb ikke dan allemaal gekrijgt! Ikke is er heel blijtjes mee, maar ikke heb wel geen viske gezien in die bakskes zenne, alleen maar kwakkeneendjes!

 

DSC03737

Zijn leuke peeljoedjes hoor! Eigenlijk is ikke toch wel een klein verwend wafke heSchamen Maar mammie zegt dat het snuffel-kwakkeneendje op mijn lijfje geschreven is. Ikke weet niet wat zij daarmee wilt zegjes doen! Roepen

Zondag zijn we dan nog maar een dagje in Blankenberge gebleven. Ikke had gehoopt dat ikke nu eindelijk die Blanke Bergen zou zien, maar ikke heb ze nog altijd niet gevonden! Weet er iemand van jullie misschien het wegje naar die Blanke Bergen?

Op de middag zijn wij ergens gaan happeke doen waar het heel goed is om te eten en waar het heel gezelligskes is en waar ALLE wafkes enorm welkom zijn! De wafkes krijgen daar een lekker koekje en het baasje van dat eethuisje is een hele lieve die komt snuffeltjes geven! Als iemand van jullie dus een goed plaatsje willen om lekker happeke te doen én waar de wafkes ook nog is verwend worden in Blankenberge: TRISTAN & ISOLDE is dan echt welles the plees toe bie!

Laatste dagje Blankenberge was echt rustigskes wandelke doen en terrasjes doen... Terwijl het hier in het namiddagske heeft regentjes gedaan, zaten wij lekker in het zonneke op terraske! Tong uitsteken

Inne lunapark op de dijk hebben broertje en ikke rondgesjeesd met dikke bak! Jaja, je kan het al raden... Natuurlijk ne cabrio!!! We hebben er thuis ook elk eentje, broertje een blauwe en ikke een zwarte. Nu zagen we daar in lunapark toch wel gene rode zeker?! Niemand kon ons volgjes doen! En terwijl we rondvlogen, zong broertje luidkeels

BOOOOORN TOE BE WAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJLD!!!!

DSC03724

Ikke heb zelfs in dat lunaparkje Van Gogh bezocht!

DSC03725

Ikke vind Van Gogh maar onbeleefde kwiet zenne! Die pipo zat in kaske en deed wel babbelke, maar die liet hem dus niet zientjes he! Is toch niet beleefdjes! Ikke heb altijd geleerd dat je moet kijkjes doen en je laten zien wanneer je pratekes doet! Isse Van Gogh misschientjes zo lelijk dat hij hem niet durfde laten te zien? Onbeslist

Maar enfin, het is misschien wel onbeleefde lelijkerd, maar hij kan wel goed tekenen! Ikke heb effekes moeten stilzittekes doen, maar het was rappekes klaar! Wat vinden jullie ervan?

DSC03736

 

En zo was ons dagje ook weer gedaantjes he... Wenkbrouw ophalen En het weekendje zeetje dus ook... Ikke is super graag aan zeetje! Ikke wil nog zeker eens terugjes gaan!

Maa eerlijk gezegd was ikke toch ook wel een beetje blijtjes dat wij terug naar huisje gingen... Ikke was echt moetjes!

DSC03727

"hond"moetjes! En volgens mammie ook echt vuil en ikke stonk uurtjes in de wind volgens haar, naar visbokaaltje, hihii!!!!

Ikke is graag vuiltjes, maar mammie vindt dat blijkbaar niet zo leukjes... Zaterdag mag ikke weer tot bij tante Lieve, weet je wel, mijn trimstertje? Ikke zie tante Lieve héél graag, maar als zij blauw schortje aanheeft, toch ietekes minder graag zenne! Knipogen

Ikke hoor jullie al denken "nu heeft Mushu'ke niet aan ikke gedacht se, hij is ons vergeten aan zeetje". Wel dat is nu is nietes waar se! Lachen

Ikke heb veel aan jullie gedacht!

Alle wafkes die ikke tegenben gekomen op straatje heb ikke bekeken en ben ik aan gaan snuffelen om te zien of het niet Roef, Oika, Fredje, Dolfke, Tuur, Remy of ... was!

DSC03739

Mammie had mijn favoriete peeljoedjes meegenomen en dus ook mijn manneke-muis dat ikke heb gekregen van Prins en Gizmo, dus ikke heb daardoor ook veel aan jullie gedacht hoor vriendjes, want broertje en ikke hebben er elk avondje mee spelekes gedaan!

Van Miss Poppy en Lilly had ikke dikke "mee-neemknuffel" gekrijgt he??? Wel kijk eens...

DSC03584

Wat zeg je? Je ziet het niet goedjes wat ikke bedoel?

DSC03585

Dus aan die twee knappe vriendinnekes heb ik ook denkjes gedaan... Ikke had die "mee-neemknuffel" goed opgeborgen in mijn eigen valiesje, zodat ikke hem niet zou vergeetjes doen!

En Laika en Chesko... Ikke vind het ook, net zoals jullie, jammer dat jullie vrouwtje nog op paardenmoleke zat. Maar er komen wel andere momenten dat wij wel eens kunnen afspreekjes doen en kunnen spelen gelijk zotte wafkes zenne! Dat maken we wel goedjes! Vertroetel jullie vrouwtje maar goed dat ze heel
snellekes weer beterkes wordt!

Maar ikke heb dus ook aan jullie gedacht! Niet door ietske wat ikke meehad, nee, maar door vanalles wat ikke heb gezien aan zeetje!

DSC03681

Op deze motto heeft Chesko ook gezeten dacht ikke toen ikke erop zat...

Ook ging ikke op Chesko-troon zitjes doen!

DSC03694

En het gek meneertje dat Laika en Chesko gezientjes hadden, heb ikke ook gezien! Heb gevraagd aan gek meneertje dat hij jullie volgend keertje als jullie daar zijn heel veel groetjes doet van ikke!

DSC03676

Jullie zien het hé vriendjes, lief Mushu'ke is niemand van jullie vergeten hoor!

Toepepootje!!!!

 

11:09 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

29-04-09

hier isse vakantiegangertje dan!

Vriendjes,

eindelijk heeft mammie petoetertje oppezet en heeft zij alle fotootjes kunnen overzetten. Ondertussen heeft zij ook de fotootjes van petie enzo gekrijgt, dus ikke is blij, want nu kan ikke jullie alles laten zien!!!

Vriendjes, echt waar he, donderdagavond was mammie echt veranderd in kippeke he! Zij liep rond zonder koppeke! Constant was zij alles aan het controleerke doen op papiertje of zij wel alles mee had, vooral dan of zij alles mee had voor ikke! Maar zoals het ook hoort voor een mammie van zo een modelhondje als ikke, had zij alles mee zenne!

Ook mijn peeljoedjes was ze niet vergeten! Ze had mijn favoriete speeltjes ingepakt, maar wel op laatste momentje, want anders kon ikke er niet meer mee spelen donderdagavond.

Nu, ikke wou mammie helpen en haar eraan doen denken dat ze ikke niet mocht vergeetjes doen, dus terwijl zij alles 1000 keer controleerde, liep ikke haar overallekes achterna. EN ik gaf haar nog wel kusjes aan haar beentjes he! Zeg nu zelf, het zou toch ergjes geweest zijn moest ze ikke vergeten he! Maar denk je nu dat mammie blijtjes was dat ikke haar hielp? Nee zenne! Ik kreeg geen dank u, ik kreeg geen "flinke jongen", ikke kreeg alleen "Mushu, genoeg!" Wenkbrouw ophalen

Ikke is donderdagavondje heel vroegjes gaan slaapjes doen, want ikke wou echt wel goed uitgerust zijn. En dat heeft helpkes gedaan zenne, ikke stond al als eerste aan deurtje klaar om te vertrekken!

89308054v4_350x350_Front

We moesten nog eerst stoppekes doen bij broertje, want die ging natuurlijk ook mee he! En mammie had gezien dat ikke broertjes Kong heel leukjes vond, dus had zij aan petie (dus het baasje van broertje) gevraagd of zij voor mij ook zo een dingetje wou gaan halen want dat mammie geen tijdjes meer had om naar wafkeswinkel te gaan. En ik heb een super lieve petie, dus die heeft dat ook gedaan voor ikke! Lief he!?!

Marreuh, het is niet die Kong dat ikke zo leukjes vind zenne!! Het is vooral wat er in dat Kongetje zit! Ikke maar hopen dat mammie dat ook gesnapt heeft, want ikke wil ook zo een lekkere snoepjes erbij!

DSC03548

En jawel zenne! Mammie is niet zo dommekes als dat haar blonde haartjes doen denken! Ikke heb er ook lekkere snoepjes bij gekrijgt!

En dan was het zoverrekes he! Dan vertrokken we eindelijk naar het zeetje! Amai seg, ikke wist niet dat zeetje zo verrekes was! Was heel lang rijdjes doen zenne! Al een geluk dat de auto's halfweg stopje gedaan hebben om een pipipauze in te lassen, want anders had ikke wel van mijn orekes gemaakt denk ikke in mijn koppeke.

En toen kwamen we aan aan het "zeetje" he. Ikke was héél boos op mammie, echt razend was ikke he! We gingen naar zeetje? Naar zeetje? Ja, mijn toepepootjes ook! Ikke zag niks zeetje! Ikke zag alleen stom marktje ja!

Al een geluk dat broertje erbij was en dat die mij zegjes kon doen dat het zeetje vijf minuutjes van ons af was. Dat we nu aan het appartementje waren waar wij gingen in slaapjes doen... Ikke wou naar het zeetje, ikke was gekomen om het zeetje te zien en zou zo snel mogelijk mijn zinneke krijgen! Nadat we het sleuteltje van deureke hadden gekregen van madammeke, zijn we dan eindelijk naar HET ZEETJE gegaan!!! Ikke kon niet rap genoeg met mijn toepepootjes bewegen zenne, die toepepootjes van mij wouden niet zo rappekes als ikke zeetje zien.

DSC03553

Na al die trappekes te doen, zag ik eindelijk waar ikke al zoveel over gehoord en leesjes gedaan had...

DSC03567

 

DSC03560

En aan madammeke en meneerke op foto kan je zien dat het echt stralend weertje was he!

Het was al middag toen we aankwamen, dus hadden de mensjes die allemaal mee waren een knaagje in hun maagje. Broertje en ikke niet, want wij hadden al in het appartementje terwijl het uitpakken bezig was Duck gekregen. Maar die mensjes wouden dan eerst iets happen voordat ze de winkelstraten introkken.

Nieuwe map-1

 

En het rook allemaal zo lekker he! Maar wij kregen nikske van oppe bordje! Nu ja, ikke moet wel eerlijk zijn vriendjes, broertje en ikke waren zo moe van autoritje dat wij al een beteke slaapjes gedaan hadden...

En dan begonnen de vrouwelijke mormoontjes weer hé, die vrouwtjes wouden gaan winkeltjes "kijken". Jaja, ikke is nog (juistkes) geen 10 maandjes, maar dat ken ikke al wel zenne "winkeltjes kijken". Ikke dacht altijd dat kijken met de oogjes was, maar vrouwtjes kijken vooral met portomoneeke heb ikke al gesnapt!

Ikke, broertje en mammie zijn in één winkelke buiten blijven staan en broertje had iets gezien, iets heel raar, iets wat ikke nooit had verwacht aan zeetje...

DSC03573   DSC03574

Jaja, een kermisje!!!

Na nog veel wandelkes gedaan te hebben, was iedereen zo moetjes dat we terug naar het appartementje zijn gegaan en daar hebben broertje en ikke dan nog veel babbelke gedaan over wat we zaterdag wouden doen.

17

Zoals jullie zien waren we echt stikmoe! We waren heel blijtjes dat we een dekentje meehadden, dat we daarop in het zetelke mochten, want ikke had echt geen zinneke om op de grond te laag ligjes doen.

Maar ikke snap één dingetje nog niet goed... Waar wij zaten noemt "Blankenberge"... Maar ikke heb daar helemaal geen bergen gezien Onbeslist...

Morgen kom ikke vertellen over zaterdagje, toen zijn we met trammeke naar Oostende geweest. Maar wij hebben daar zoveeltjes gedaan, dat ikke dat nu niet bijpost. Ikke hou jullie graag een beetje nieuwschierigskes Knipogen!

Toepepootje!!!

 

09:31 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

28-04-09

uitstel van verslagje

Vriendjes,

ikke kom hier rappekes grote sorry zeggen!!!! Maar het is allemaal mammie haar foutje!!!

Mammie heeft het hele drukjes en heeft nog geen tijdje gehad om alle fotootjes op petoetertje te zetten... En ikke heb gisteren al iets gehoord dat ikke vanavond in baddeke moet want dat ikke heel vuilekes zie... Dus ikke vrees ervoor dat het vanavond zal lukken om eindelijk alle fotootjes te komen laten zien...

Misschien deze namiddag... Ikke hoop het, want ikke heb zoveel te vertellen dat ikke niet meer wil en niet meer kan wachtjes doen!

Toepepootje!

15185668v1_350x350_Front

11:50 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

21-04-09

zenuwbuikje

Vriendjes,

ikke loop al van gisteren enorm zenuwachtigskes rond en mammie zegt dat ik een zenuwbuikje heb...

Want jaja, het is zo verrekes, nog maar een paar keertjes slapen en ikke zie dit in het echtjes!

seashore-Blankenberge

Ikke kijk er al enorm naar uit! En ikke denk mammie ook wel zenne. Pappie, tja, dat is een echt venteke he, die maakt er geen spelleke van. Mammie wel, die telt mee af met ikke!

En ze geven heel mooi weertje, JOEPIE!!!

Toepepootje!

09:11 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

19-04-09

tuintjeswerken

Mammie en pappie hun verlofje zit er zo goed als opjes se... Dus het zal mijn poepeke ook wel varen als ikke morgen terug opjes moet om 6u20...

Maar zoals beloofd breng ikke eerst de resultaten van de tuintjeswerken!

Hier zijn de beloofde fotootjes!

Zo was het tuintje toen mammie hier twee jaar alleentjes kwam wonekes doen!

DSC00036

Verschrikkelijk he???!! Die grote struik vanvoor aan het terrasje is citroenmelisse en vanachter staat/stond er nog zo eentje, riekt goed, maar groeit gelijk kool zegt mammie... Al die grote plantjes dat jullie zien aan tuinhuisje was allemaal onkruidje!!! Heeft mammie allemaal weg gedaan, want zo vond ze er ook maar nikske aan. Was lelijk he? En heel het stukje waar die grote onkruidjes opstaan was vroeger moestuintje, maar mammie kent nikske van moes, alleen appelmoes, dus heeft zij daar maar graske gezaaid, isse vele properder!

sorteren 114

Dit was na mammie haar harde werk! Onkruidje was wegjes, grasje was gezaaid...

En dan nu, het tuintje helemaal perfect in ordekes!!!!!

DSC03521

Op deze foto zijn de graskantjes nog ni gedaantjes, maar dat was omdat het kantmaaierke in stakingske was... Die vond het te warmkes om werkjes te doen denk ikke in mijn koppeke!

De grote citroenmelissestruikjes zijn weg, mammie hare rozenstruik is verhuisd naar de zijkant van het tuinhuizeke, er is een "barikade" gemaakt naast het tuinhuizeke en mammie heeft een hekje voor het tuinhuizeke gezet. Nu, dat hekje en die barikade is voor ikke zenne...

Mammie heeft haar rozenstruikje herplant omdat ze schrikjes heeft dat ikke ga prikjes doen in mijne oogkes... Precies of ikke zo dommekes ben!?! En daarom dus ook dat hekje, anders kon ikke nog aan pikpikkerkes van rozekes he!

En dan die barikade, mja, die barikade rechts van het tuinhuizeke is dus ook mijn schuldje he... Ikke vond het leukjes om naast het tuinhuizeke lopekes te doen en zo proberen op ontdekkingstocht te gaan, maar mammie zag het en nu is de doorgang versperd met hoge bloembakjes met mooie vergeterkes-bloemekes in...

Och ja, dan zoek ikke toch wel een ander wegje he Tong uitsteken!

Ikke ga nu nog een beteke buiten liggen se, de lavendel dat geplant is ruikt zalig goed en 't zonneke schijnt, wat moet een wafke nog meer hebben? Stoer

Toepepootje vriendjes en een fijne zondag!

11:23 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

17-04-09

Paasmaandag

Hier is ikke dan weer om jullie vertellekes te doen waar ikke op stap ben geweest op paasmaandagske!

Ikke ga er niet teveel woordekes bij vertellen, want jullie zullen wel alleskes zien op de fotootjes.

We zijn gaan wandelkes doen in Averbode! Ikke was echt moekes toen we terug thuisje kwamen... En ikke niet alleen...

Broederliefde is...

DSC03482
... samen wandelkes doenDSC03486
... samen pipi doen tegen zelfde boom

DSC03487
... samen naar kappelke kijken


DSC03489
... samen naar paardjes kijken

Wij zijn hele vele wafvriendjes tegen gekomen en die dacht allemaal dat wij doofjes ofzo waren, want die waften allemaal hele hardjes! Maar ikke en broertje hebben schelmke geweest, wij hebben spelleke meegespeeld, want wij hebben gekeken, maar niet teruggewaft. Nu denken zij dat wij echt doofjes zijn, hihi!

Na veel in het zandje gespeeld en gewroed te hebben, waren broertje en ikke toch heel blijtjes dat mammie, pappie en petie een ijsje aten, zodat wij een beteke konden rusten.

DSC03495

Oei, ikke hoor mammie zuchten in tuintje, ikke zal meer eens snel gaan kijkjes doen wat zij aan het uitspookjes is!

Oh ja, nog snel ditte: een voorsmaakje van de verbouwingswerkjes in tuintje...
DSC03459

DSC03460

08:00 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

14-04-09

paashaaaaas!!!

Eindelijk heeft mammie tijdje om petoetertje op te zetten zodat ikke effekes lekker kan bloggen en ook al een blogje kan postjes doen. Isse uit veiligheid dat ikke dat doe zenne, want ikke weet nietes of zij nog tijdjes ga hebben... En ikke moet mijn lezertjes toch een beteke contentekes houden hé!

Ikke had alle hoop al opgegeven dit weekendje... Mammie had gezegd dat als ikke niet braafjes was geweest de paashaas en de klokjes niet gingen komen voor ikke... Ikke wist dus wel niet dat ikke voor paashaas en klokjes wel braaf moet zijn he!!! Dat heeft niemand mij vertellekes gedaan, zelfs broertje niet, de stiekemerd!

Dus ikke stond zondagmorgen gewoon opjes, niets vermoedend... Ikke triepelde nog met slaperige oogjes naar tuintje, maar toen... Toen viel mijn oogje op mijn (keuken)mandje...

DSC03461

JOEPIE!!! De paashaas was mij toch niet vergeten!!!!!! Dus is ikke WEL braaf geweest!!! Een bal, een snoepbal, kippensnoepjes die Miss Poppy en Lily ook zo lekker vinden, knabbelschoentjes, een snoeptut, tandenborstelke, olifantje dat piept én krakende oortjes heeft, barbecuesnoepjes, zwannekes, een gazetteke, piepegeltje én staafjes met hamvulling!!! WOW!!!! Ikke wist niet met wat eerstekes beginnen!

DSC03467


Dus ikke ben maar begonnen met wat ikke het eerste vasthad met mijn oogjes toe.

DSC03468

Maar toen ik knabbelschoentje had gepakt, dacht ikke ineens terug aan ontmoetingske met de jongste van pappie's familie...

DSC03444


Zie je? Die had lekker tuteke he! Maar ikke kreeg het niet! Wou het zelfs nog ruilekes doen voor een snoepeke van mij, ikke wou mijn lekker knabbelstokje afgeven in ruil voor tuteke. En zeg nu zelf, tuteke is toch zo lekker niet als knabbelstokje he? Maar nee hoor! Zij gaf haar tuteke niet af! En zie maar zelf op de foto wat het meest ergjes was van allemaal... Mammie gaf dat klein puppymensje nog gelijk hoor! Ze gaf het tuteke aan dat puppymensje, in plaats van aan ikke... Haar eigen wafzoontje... Schandelig vond ikke dat toen!

Maar waar was ikke? Oh ja! Die had een tuteke! En ikke kreeg dat toen niet, dus ikke wou nu ook tuteke!

DSC03469

Maar dat was nog niet alleskes zenne! Ikke dacht op pasen dat de wafkes en kindjes niets moesten doenekes wat zij niet wilden, maar tararasjieng zenne! Ikke moest weer op foltertafeltje, want ikke moest er op mijn paasbest uitzien!

DSC03474

Hier had ikke al wel terug mijn harekes een beteke door elkaar gesprongen en gekrabt, want ikke had nog iets gezien oppe tabletteke!

DSC03453
Al een gelukje dat ikke het gezientjes had! Want mammie had nog niet gezien dat de paashaas ook iets had achtergelaten voor Matcho, mijn broertje!

En toen we bij broertje aankwamen, was de paashaas daar ook langsgekomen voor mij!!!

DSC03516

En zoals het hoort voor een echte Shih Tzu heb ikke mammie geen kansje gegeven om er een fotootje van te maken vooraleer ikke de pratende broembroem al vuiltjes had gemaakt.

Maar vriendjes, ikke moet iets bekennen aan jullie... Ikke... Ikke is... Ikke is echt wel een verwende Shih Tzu zenne... Want zelfs bij Tantie en Pekke (zus en metekindje van mamie) was de paashaas voor mij langsgekomen!

Maar sssst! Niet tegen mammie zeggen dat ikke jullie ook verteld heb dat ikke hem al veel te vroeg had gekregen, al in het begin van de paasvakantie, zodat ikke er al eerder mee kon spelekes doen!

DSC00026

DSC00029


Zien jullie wat op wafke zijn verkeersbordje staat?

DSC00027

Mammie moest er heel hard mee lachjes doen zenne! Ze vindt het zo geweldigskes dat ze het een ereplaatsje heeft gegeven (zegt zij). Grappig wafke hangt nu ergens waar ikke het liever niet van dichtjes bij zie...

Juist gedacht! Aan het... zucht... foltertafeltje!

DSC03380

Nu ga ikke blogje afsluiten want het is ondertussen al een heel dik boke met choco geworden zenne! Waar ikke op paasmaandag naartoe ben geweestjes, dat vertel ikke wel in volgend blogje!

Toepepootje!!!!

23:18 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |