14-04-09

paashaaaaas!!!

Eindelijk heeft mammie tijdje om petoetertje op te zetten zodat ikke effekes lekker kan bloggen en ook al een blogje kan postjes doen. Isse uit veiligheid dat ikke dat doe zenne, want ikke weet nietes of zij nog tijdjes ga hebben... En ikke moet mijn lezertjes toch een beteke contentekes houden hé!

Ikke had alle hoop al opgegeven dit weekendje... Mammie had gezegd dat als ikke niet braafjes was geweest de paashaas en de klokjes niet gingen komen voor ikke... Ikke wist dus wel niet dat ikke voor paashaas en klokjes wel braaf moet zijn he!!! Dat heeft niemand mij vertellekes gedaan, zelfs broertje niet, de stiekemerd!

Dus ikke stond zondagmorgen gewoon opjes, niets vermoedend... Ikke triepelde nog met slaperige oogjes naar tuintje, maar toen... Toen viel mijn oogje op mijn (keuken)mandje...

DSC03461

JOEPIE!!! De paashaas was mij toch niet vergeten!!!!!! Dus is ikke WEL braaf geweest!!! Een bal, een snoepbal, kippensnoepjes die Miss Poppy en Lily ook zo lekker vinden, knabbelschoentjes, een snoeptut, tandenborstelke, olifantje dat piept én krakende oortjes heeft, barbecuesnoepjes, zwannekes, een gazetteke, piepegeltje én staafjes met hamvulling!!! WOW!!!! Ikke wist niet met wat eerstekes beginnen!

DSC03467


Dus ikke ben maar begonnen met wat ikke het eerste vasthad met mijn oogjes toe.

DSC03468

Maar toen ik knabbelschoentje had gepakt, dacht ikke ineens terug aan ontmoetingske met de jongste van pappie's familie...

DSC03444


Zie je? Die had lekker tuteke he! Maar ikke kreeg het niet! Wou het zelfs nog ruilekes doen voor een snoepeke van mij, ikke wou mijn lekker knabbelstokje afgeven in ruil voor tuteke. En zeg nu zelf, tuteke is toch zo lekker niet als knabbelstokje he? Maar nee hoor! Zij gaf haar tuteke niet af! En zie maar zelf op de foto wat het meest ergjes was van allemaal... Mammie gaf dat klein puppymensje nog gelijk hoor! Ze gaf het tuteke aan dat puppymensje, in plaats van aan ikke... Haar eigen wafzoontje... Schandelig vond ikke dat toen!

Maar waar was ikke? Oh ja! Die had een tuteke! En ikke kreeg dat toen niet, dus ikke wou nu ook tuteke!

DSC03469

Maar dat was nog niet alleskes zenne! Ikke dacht op pasen dat de wafkes en kindjes niets moesten doenekes wat zij niet wilden, maar tararasjieng zenne! Ikke moest weer op foltertafeltje, want ikke moest er op mijn paasbest uitzien!

DSC03474

Hier had ikke al wel terug mijn harekes een beteke door elkaar gesprongen en gekrabt, want ikke had nog iets gezien oppe tabletteke!

DSC03453
Al een gelukje dat ikke het gezientjes had! Want mammie had nog niet gezien dat de paashaas ook iets had achtergelaten voor Matcho, mijn broertje!

En toen we bij broertje aankwamen, was de paashaas daar ook langsgekomen voor mij!!!

DSC03516

En zoals het hoort voor een echte Shih Tzu heb ikke mammie geen kansje gegeven om er een fotootje van te maken vooraleer ikke de pratende broembroem al vuiltjes had gemaakt.

Maar vriendjes, ikke moet iets bekennen aan jullie... Ikke... Ikke is... Ikke is echt wel een verwende Shih Tzu zenne... Want zelfs bij Tantie en Pekke (zus en metekindje van mamie) was de paashaas voor mij langsgekomen!

Maar sssst! Niet tegen mammie zeggen dat ikke jullie ook verteld heb dat ikke hem al veel te vroeg had gekregen, al in het begin van de paasvakantie, zodat ikke er al eerder mee kon spelekes doen!

DSC00026

DSC00029


Zien jullie wat op wafke zijn verkeersbordje staat?

DSC00027

Mammie moest er heel hard mee lachjes doen zenne! Ze vindt het zo geweldigskes dat ze het een ereplaatsje heeft gegeven (zegt zij). Grappig wafke hangt nu ergens waar ikke het liever niet van dichtjes bij zie...

Juist gedacht! Aan het... zucht... foltertafeltje!

DSC03380

Nu ga ikke blogje afsluiten want het is ondertussen al een heel dik boke met choco geworden zenne! Waar ikke op paasmaandag naartoe ben geweestjes, dat vertel ikke wel in volgend blogje!

Toepepootje!!!!

23:18 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Wauwwww jij hebt ook wel héél veel sjans gehad hé ! Hmmm ik denk dat ikke hier héél dringend de rest van de familie moet opleren om voor mij ook de paashaas bij hen te laten komen. P.S. Vrouwtje vraagt of jij ons pakje al gekregen hebt.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 15-04-09

pfffff .... ik geloof nu toch echt dat dat stom paaskieke mij vergeten is hoor !! 'k zal is rappekes in vrouwtje haar enkels gaan bijten en vragen waarom wij hier in zo'n klein petieterig dorpke wonen dat zelfs de paashaas niet kan vinden ....

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 15-04-09

Waaw, gij zijt wel verwent zunne van dat paasbeest! Wij kregen rien de knots. Waren wij dan toch stout?

Gepost door: Fredje en Dolfke | 15-04-09

amai mushu dat zijne allemale wel mooie spelekes en lekkere snoepekes daar zenne, wij ete die ooke zo graag:-) laat het nog maar pasen worden morgen:)))))
en wij zijn hele benieuwd hoe mammie en pappie hun tuintje er gaan uitziene :p ga ze maar watte helpen maar niete in weg lope anders ooke stofkes in je oog en datte doet pijn zenne pffffff maar is al zo goed als genezen!
een zonnige speledag zenne :-) en tot vlug.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 15-04-09

Leuk zo veel paas geschenken :-)

Gepost door: Wildcard | 15-04-09

eLABA! Zo veel dat gij gekregen hebt van de paazehaas???
Ik heb dan ook nog eens een paar uur alleen gezeten op pasen,want vrouwken en co waren uit eten! :-(
Nog nen dikke poot en tot later,heej!!!

Gepost door: Remy | 15-04-09

ik denk dat ze je wel allemaal heel graag zien, je bent dan ook een schatje hé!!!
mooi blogje heb jij ook hoor!!!
groetjes en pootje van Tuurke

Gepost door: yvette&tuurke | 15-04-09

Amai , jij moet wel heel braaf geweest zijn ZOVEEL pakjes .
Dikke knuffel Doeiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 15-04-09

De commentaren zijn gesloten.