10-04-09

mijn oprechte excuusjes!

Vriendjes,

Zoals ikke eerder in een postje al liet weten hebben mammie en pappie volgend weekje verlof. Dit betekent dus ook dat ikke veel ga doen het komende weekje én vooral dat mammie en pappie veel zullen doen (werkjes in tuintje enzo).

Ikke zal zoveel als mogelijkjes oppe blogjes komen kijkjes en schrijfjes doen, maar het zal dus niet zoveel zijn als anders hé vriendekes... Daarvoor dus mijn oprechte excuusjes Knipogen.

Geniet nog van het zonneke! En alvast een zalig pasen! Hopelijk brengen de paashaas en de paasklokken vele leuke en lekkere dingen voor jullie!!!

Ikke hoop eigenlijk stiekemkes dat ze voor mij ook komen. Ben al alle dagen achter tuinhuizeke gaan kijkjes doen of er daar geen hazeke zit en heb ook al in luchtje gekeken, maar nog geen klokje met vleugeltjes gezien...

Toepepootje!!

09:15 Gepost door Mushu in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Oh heb jij ook nogn iks gezien ? Pfff wij zitten hier ook al een hele tijd op wacht zene. Maar wij steken pootjes inne lucht voor jou enne hopen datte ze héél veel brengen. Enne vrouwtje gaat straks proberen mailke te sturen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 10-04-09

helaba waf waf:)

wij kome iedereen hiere in bloggeland een gezellige en (ahum...) calorierijke pasen wensen en pas op!, tevele van het goede kan schade dus denke twee keer na voor je tevele binne hebt in maagje en stuur alles door naar...
juistekes. PRINS ENNE GIZMO :-) wij sture je dan welle de andere overschot terug "HOEZO OVERSCHOT" :)))

toi toi saskia met jullie tuinwerken :-) grtjs hé

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 10-04-09

Hier ook nog niks hoor, geen paaskiekens, paashazen, paaskonijnen of gewoon een paasgeschenkje voor ons ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 11-04-09

De commentaren zijn gesloten.