19-01-09

whiii, nooit meer moeten vragen!

Jaja, ikke kan van vrijdag iets waardoor ikke niet meer moeten vraagjes doen aan mamie!

Ikke kan van vrijdag eindelijk in zetelke springen! Ikke moet nog wel eerst een paar keertjes probeertje doen voor het mij lukt, maar ikke geef niet op! Ikke (koppige) shih tzu voor iets hé! Lachen 

Dus nu ikke niet meer moeten vraagjes doen aan mamie om mij erin te heffen, nadeel voor mamie is nu wel dat als zij het niet ziet, ikke nu wel met mijn vuile toepepootjes in de zetel kan Stoer!

Maar ikke niet altijd springetje doen hoor! Als ikke moe ben, kijk ikke nog eens heel lief naar mamie, laat horen dat ikke op zetelke wil en dan helpt mamie er mij nog wel op hoor.

naamloos

Verder is er dit weekend niet veel gebeurd, buiten dat we bezoekje hebben gekregen en dat we naar petie zijn gegaan, maar niets speciaals gebeurd, het was voor mij dus gewoon een speelweekendje!

Mamie en Petie willen met broertje en mezelf naar Wijnegem Shoppingcenter gaan, maar blijkbaar mogen daar geen wafjes binnen, behalve wanneer ze gedragen worden of in een buggy'tje zitten. Maar mamie ziet het niet zitten om me de hele dag met mijn (bijna) 6 kilo te dragen en een buggy heeft ze niet... Dus nu zoeken Petie en Mamie een oplossing om ons toch meetjes te kunnen nemen, want ze willen ons echt meenemen.

Is wel dom dat daar geen wafjes zo mogen rondlopen Wenkbrouw ophalen Of we zouden blinde hondjes ofzoiets moeten zijn, dan mag dat wel... Ikke anders wel doen of ikke nikske zie zenne, dan ikke daar toch binnen mogen...

Ik hoop dat mamie een oplossing vindt, dat ikke toch mee naar wijnegem shoppingcenter kan hoor! Weten jullie misschien goed ideetjes? Ikke al gedacht hebben om mij te verstoppen in mamie haar nieuwe grote handtas Stoer

09:39 Gepost door Mushu | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Misschien moet je mamie ergens een buggytje voor babytjes lenen en dan kunnen jullie daar allebei inzitten !! Natuurlijk is die handtas ook wel een goed idee, alleen vrees ik dat je mamie een beetje scheef zal gaan lopen als jij daar een ganse dag inzit ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 19-01-09

oeps dikke probleem daar lees ikke, wel ze kan toch een ureke aan ene arm dragen en andere keer were wissele dan blijve alles in evenwicht :))))))
bwa mushu je mammie vinde wel iets op zenne want ze kan niete zonder jou :p
groetekes van ons en fijne dag zenne :)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 19-01-09

En zo'n draagtasje voor puppietjes? Zou dat iets kunnen zijn voor zo'n kleine lieverd gelijk gij zijt. Maak je maar geen zorgen hoor, 't vrouwke zal er wel iets op vinden.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 20-01-09

HI HI , als we klein zijn zet ons vrouwtje dan een bankje zodat we een trapje hebben om op de zetel te springen .
We denken dat een buggy handiger zal zijn om op stap te gaan .
Doeiiiiiiiiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 20-01-09

Pff ons vrouwtje vind 't ook zo stom dat wij daar niet eens binnen mogen terwijl ze er wel hondjes verkopen. Vrouwjte heeft een speciale rug- en buikzak voor ons in te steken maar om daar een ganse dag in te zitten is dat ook niet zo handig hoor. Wij willen je nog wel héél hard bedanken voor de beterschapswensen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 21-01-09

De commentaren zijn gesloten.